Košarka

Cetinjani vjeruju u pobjedu nad ovosezonskim evroligašem

Prijestonica sa nestrpljenjem očekuje novi košarkaški spektakl, Cetinjani će sigurno ispuniti SC “Lovćen” i napraviti argentinsku atmosferu protiv Budućnosti. Dolje na parketu izabranici Miodraga Mija Kadije pokušaće da odigraju još jednu herojsku partiju, kao prije dvije noći u “Morači”…

“Ako pristup i energija budu isti, možemo do iznenađenja”, kaže nam Kadija, koji ponovo ima problema sa povredama bitnih igrača: “Nadam se da ćemo smoći snage da što duže budemo u igri, kada je tako onda je iznenađenje moguće”.

I dok Lovćen sanja iznenađenje protiv favorita, iz plavog tabora su uvjereni da i pored premorenosti ne mogu da iskopiraju lošu igru iz meča u Podgorici.

“Svjestan sam da su igrači premoreni i emotivno ispražnjeni imajući u vidu sve što se izdešavalo ove sezone. Kalendar je nagomilan, igra se na svaka dva dana, a to je nevjerovatno naporno. Sve ekipe su na izmaku snaga. Iz ove kože naravno ne možemo, idemo dalje. Nastojimo da osvježimo ekipu koliko je to moguće i vjerujem da ćemo na Cetinju odigrati mnogo bolje u odbrani, jer ključ uspjeha, ključ plasmana u finale leži u odbrani”, riječi su Petra Mijovića, stratega Budućnosti.

Utakmica na Cetinju počinje u 19 sati.

Send this to a friend