Košarka

Do sljedećeg viđenja, moji mornari!

Derek Nidam, plejmejker crnogorske košarkaške reprezentacije, od juče je zvanično košarkaš Monaka. Doskorašnjem klubu Mornaru zahvalio se prigodnom porukom nakon sezone za pamćenje.

Nidam je predvodio Mornar do istorijskog prvog trofeja za klub, šampionske titule u našoj državi. U zahvalnici barskom klubu istakao je ljubav i podršku tima i navijača.

“Ono što smo izgradili bilo je nevjerovatno. Saigračima ću zahvaliti jer su me prihvatili i dopustili da ih predvodim na terenu. Naša najjača snaga bila je timska hemija, zajedno smo ispisali istoriju. Zahvaliću svim trenerima, fizioterapeutu i doktoru kluba, jer smo svi igrači imali uslove da uvijek pružimo najviše što možemo. Kada se osvrnem, toliko smo ostvarili zajedno i šokirali cijelu košarkašku Evropu. Odluka da odem je bila teška. Želim Mornaru da nastavi tamo gdje je stao, ka novim i još većim uspjesima. Do sljedećeg viđenja, moji mornari!”, poručio je Nidam.

U narednoj sezoni nastupaće za Monako, francuskog vicešampiona i finalistu FIBA Lige šampiona, tim koji je do ovog ljeta predvodio naš selektor Zvezdan Mitrović.

Send this to a friend