Košarka Lovćen izgubio od Sparsa

Umor i promašeni ziceri odveli u poraz

Umor i veliki broj promašenih šuteva u završnici, odveli su Lovćen u poraz u meču sa Sparsom, smatra trener Cetinjana Petar Jovanović.

Ekipa iz Prijestonice ostala je na dvije pobjede, uz četiri poraza u ABA 2 ligi ove sezone.

“Pribojavao sam se ove utakmice jer smo imali težak meč prije dva dana protiv Mladosti gdje smo se mnogo potrošili, kako bi ostvarili pobjedu. Plašio sam se da ekipa neće imati potrebnu svježinu, koja nam je bila neophodna kako bi došli do pozitivnog rezultata i u ovoj utakmici. Spars je bio slobodan u prvom kolu, prethodnu utakmicu odigrao je prije sedam-osam dana i vidjelo se da su svježiji u odnosu na nas. Bili smo cijelo vrijeme u egalu i kada je trebalo da se odluči utakmica, promašili smo veliki broj otvorenih šuteva, zicera, veliki broj slobodnih bacanja. Sa druge strane, Spars je pogodio neke teške šuteve na isteku napadu, iz pada sa osam metara i neke lopte su otišle na njihovu stranu. Na kraju mogu da čestitam Sparsu na zasluženoj pobjedi”, rekao je trener Lovćena Petar Jovanović.

Mijo Kadija je logično bio zadovoljniji nakon trijumfa Sarajlija.

“Želio bih da čestitam mojim igračima na fenomenalnoj borbenosti. Samo smo 10 dana smo zajedno i nije lako igrati utakmice jer puno toga je nedostajalo. Međutim, sa ovakivm požrtvovanjem i odnosom smo sve nadoknadili. Lovćenu želim puno sreće u sljedećem periodu”, kazao je strateg Sparsa.

Send this to a friend