Ostali sportovi Odbojka

Budva ruši Kakanj

foto: CEV.eu

Nijesu imali snage da eliminišu Benfiku u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a evropsku avanturu nastavljaju večeras u CEV kupu. U prvom meču šesnaestine finala odbojkaši Budve gostuju Kaknju (19h, Sportklub 3).

Izabranici Vladimira Vasovića u ovaj dvomeč ulaze kao apsolutni favoriti, što zbog kvaliteta ekipa, što zbog iskustva u evropskim mečevima. Međutim, Budvani tu ulogu moraju potvrditi i na terenu.

“Teren će pokazati ko je favorit. Mi smo došli da prikažemo što bolju partiju i ostvarimo što bolji rezultat za revanš koji se igra naredne sedmice u Budvi. Imamo želju i ambiciju da prođemo dalje i sve ćemo učiniti da to ostvarimo”, rekao je Vasović na zajedničkoj konferenciji.

Vlado Milev i drugovi će protiv sebe imati i punu salu u Kaknju, ali i mladu motivisanu ekipu koja će nakon sedam godina ponovo igrati u Evropi.

“Igramo protiv nepoznatog protivnika i teško je nešto određenije reći. Očekujem dobru utakmicu, sigurno će oni imati veliku podršku sa tribina i biće motivisani. Mi smo spremni da opravdamo ulogu favorita”, jasno je poručio Milev.

Tags
Send this to a friend