Rukomet

Jake provjere za plave u Ljubljani

foto: ŽRK Budućnost

Rukometašice Budućnosti otputovale su u Ljubljanu gdje će odraditi zajedničke treninge i odigrati tri trening utakmice protiv Krima, a potom učestvovati na turniru ”Vinko Kandija” na kojem će u petak i subotu, pored slovenačkog tima, protivnici biti hrvatski klubovi Lokomotiva Zagreb i Podravka, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

Biće to nove provjere u pripremnom periodu nakon dva kontrolna duela protiv CSM Bukurešta, koji su odigrani u Kolašinu i Podgorici. Trener Dragan Adžić u glavnom gradu Slovenije može da računa na 12 igračica i vjeruje da će sve treninge i utakmice, njegove izabranice iskoristiti na najbolji mogući način.

U glavnom gradu Slovenije, ”plave” će odraditi zajedničke treninge i odigrati tri trening utakmice protiv Krima, a nakon toga u petak i subotu učestvovati na tradicionalnom turniru ”Vinko Kandija” na kojem će imati tri nove provjere u pripremnom periodu.

“U Ljubljani će na raspolaganju biti 12 igračica, a sa nama nijesu Ema Ramusović i Milena Raičević koje se oporavljaju od povreda, te povrijeđene Darli Zokebi de Paula, Enisa Đoković i Anastasija Suslova. Pred nama su zajednički treninzi i trening utakmice protiv Krima, potom tri provjere na turniru koji se igra u znak sjećanja na trenera Vinka Kandiju koji je ostavio dubok trag i u našem klubu i u crnogorskom rukometu. Za nas su sve provjere u avgustu veoma značajne i moramo ih iskoristiti na najbolji način, jer već u septembru počinju nacionalni šampionati i biće mnogo teže da odmjerimo snagu protiv ovako kvalitetnih protivnika. Imamo veliki broj pripremnih mečeva i priliku će dobiti sve igračice, a vjerujem da ćemo napredovati kako pripreme budu odmicale – kaže trener Adžić.

RASPORED TURNIRA ”VINKO KANDIJA”

Petak

Lokomotiva Zagreb – Budućnost (17.30)

Krim – Podravka (19.30)

Subota

Lokomotiva Zagreb – Krim (10.00)

Budućnost – Podravka (12.00)

Podravka – Lokomotiva Zagreb (17.30)

Krim – Budućnost (19.30)

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend