Rukomet

Krim i Vardar testovi pred Larvik

Na ukupno 16 igračica trener Budućnosti Dragan Adžić računaće za predstojeća dva turnira Regionalne lige u Koprivnici i Ljubljani.

„Plave“ su od juče u Hrvatskoj, a danas će sa Krimom od 16 časova otvoriti drugi turnir RL. Dan kasnije sastaće se sa Vardarom. Kod kuće zbog oporavka od povreda ostale su golmanka Darli, kapitenka Milena Raičević, Đurđina Malović i Biljana Novović. Adžić je, zbog obaveza koje ima golmanka Anastasija Babović na kadetskom Mediteranskom prvenstvu, pozvao juniorku Dariu Zečević.

“Očekujem sa Krimom i Vardarom da radimo sve ono što nas očekuje u četvrtfinalnom duelu Lige šampiona sa Larvikom. Prije svega imaćemo dosta prostora da spremimo taktiku i ispravljamo greške”, kazala je pivot Lazović.

Rezultat je u drugom planu, ali bilo bi idealno, bez obzira što će „plave“ ući otežane nakon malo jačih priprema, da nastave niz iz Lige šampiona.

“Najvažnije da u obje utakmice uđemo maksimalno, a onda mislim da rezultat neće izostati. Sa potpunom energijom možemo puno. Na oba rivala gledamo kao da su najbolja na svijetu. U svakom slučaju, utakmice će nam poslužiti za ono što nas prvo čeka 9. aprila. Dobro je da imamo ovakve duele, u terminima kada je najpotrebnije.”

Suzana je zbog problema sa listom bila skoro šest sedmica udaljena od terena. Situacija je malo bolja, nije idealna, ali se nada da će protiv Larvika pomoći na putu do fajnalfora.

“Grč me i dalje hvata, samo što sam preuzela odgovornost da igram, zbog toga jer se na treninzima osjećam bolje. Želim da pomognem ekipi i kroz pripremni period bolje spremim i pokušam makar desetak minuta da odigram u napadu i odbrani sa Larvikom”, poručila je Suzana Lazović.

Send this to a friend