Rukomet Pred Zlatnu ligu

Lavice se danas okupljaju u Skandinaviji

“Lavice” se danas okopljaju u Danskoj, a već 1. oktobra odigraće premijerni meč protiv Francuske u ,,Zlatnoj ligi”, a 3. i 4. oktobra rivali su domaćin i Norveška.

Selektor Per Johanson nije mogao da računa na najjači sastav, a u posljednji tren poziv je dobila mlada golmanka Tea Marinović koja je zamijenila Martu Batinović.

Na spisku nema nekoliko iskusnih i izuzetno važnih igračica, ali se očekuje od 15 djevojaka, koje će se prvi put okupiti poslije skoro devet mjeseci, da odigraju onoliko koliko im forma i fizička snaga dozvoljavaju.

Na spisku selektora Johansona je 15 igračica: golmanke Ljubica Nenezić (Dunarea Braila, Rumunija), Tea Marinović (Šambre), lijeva krila Majda Mehmedović (Budućnost) i Dijana Mugoša (Podravka, Hrvatska), desna krila Jovanka Radičević (Budućnost) i Dijana Ujkić (Gloria Buzau, Rumunija), pivoti Ema Ramusović, Tatjana Brnović i Nikolina Vukčević (Budućnost), lijevi bek Đurđina Jauković (Brest, Francuska), srednji bekovi Itana Grbić i Sara Gugač (Budućnost), desni bekovi Andrea Klikovac ( Bukurešt, Rumunija), Sanja Premović (Dunarea Braila, Rumunija) i Katarina Džaferović (Budućnost).

Send this to a friend