Rukomet

Lovćen ovjerava titulu

Bijelo Polje danas će biti rukometni centar – oba meča četvrtog kola Mini lige za prvaka Crne Gore u rukometu igraju se u dvorani Nikoljac. U 17 časova igraju Komovi i Lovćen, a u 19 časova Jedinstvo i Partizan.

Na tri kola prije kraja Cetinjani imaju tri boda prednosti u odnosu na Partizan i sigurnim koracima idu ka tituli koja je trenutno u vlasništvu Partizana. Bliži se i finalni turnir Kupa koji se igra 20. i 21. maja i na kome će u polufinalu snage odmeriti Partizan i Jedinstvo, odnosno Lovćen i Ivangrad.

U Tivtu se nadaju da bi mogli da dobiju organizaciju ovog rukometnog spektakla, jer je jasno da titula već na putu ka prijestonici.

“Bilo bi stvarno sjajno kada bi Tivat bio domaćin finalnog turnira Kupa. Ono što raduje sve u klubu je činjenica da se zdravstveni bilten popravlja iz dana u dan. Ne računajući Vuka Kaluđerovića i Marka Vučkovića za koje je sezona završena, svi ostali su u stroju “, rekao je mladi i talentovani Ognjen Leković.

Međutim, u taboru Tivćana ne odustaju ni od trofeja u prvenstvu, iako su šanse aktuelnog šampiona svedene na teoriju.

“Lovćen jeste u prednosti, Lovćen jeste blizu titule, ali nama ne pada na pamet da se predamo. Opuštanje je zabranjena riječ. Naš cilj je da dobijemo sve utakmice do kraja. Ne znam da li će to biti dovoljno da odbranimo titulu, ali će nam sigurno donijeti trofej u Kupu. Želimo da i treću sezonu zaredom završimo sa trofejom u rukama, odnosno sa učešćem u evropskom takmičenju”, dodao je Leković.

Send this to a friend