Rukomet

RSCG produžio ugovor sa Đukićem

Rukometni savez Crne Gore produžio je ugovor sa selektorom muške reprezentacije Draganom Đukićem do završetka Evropskog prvenstva za juniore koje će se održati u julu 2018. godine u Podgorici.

Prvi čovjek našeg saveza Dragan Radojičić dao je prijedlog Upravnom odboru da saradnja sa Đukićem bude nastavljenja, što je usvojeno na današnjoj sjednici.

„Predsjednik Upravnog odbora Rukometnog saveza Crne Gore Zoran Radojičić nedavno je u Zagrebu (gdje je održan žrijeb za EP seniora) razgovarao sa selektorom muške reprezentacije Crne Gore Draganom Đukićem o rezultatima i uspjehu u proteklim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Analiziran je dosadašnji rad, plasman seniora na EP, a Radojičić je nakon toga predložio Upravnom odboru da se sa Đukićem nastavi saradnja sve do završetka Evropskog prvenstva za juniore – 2018. godine. Prijedlog je jednoglasno prihvaćen na današnjoj elektronskoj sjednici UO RSCG, pa će Đukić do završetka Evropskog prvenstva za juniore (domaćin je Podgorica – 2018. godine) biti na čelu svih muških selekcija Crne Gore”, piše u saopštenju RSCG.

Đukić je reprezentaciju naše zemlje preuzeo uslijed velikih turbulencija, ali je serijom dobrih rezultata uspio da “lavove” odvede na šampionat Evrope u Hrvatskoj.

Naš nacionalni tim je svrstan u grupu C zajedno sa selekcijama Njemačke, Slovenije i Makedonije.

Send this to a friend