Rukomet Brnović:

U septembru možemo do velikih stvari

Još sedmica rada i kraj. Seniorski tim Budućnosti pauziraće do 13. jula kada će se kompletirati i krenuti u pripreme za obaveze koje počinju u septembru. Velika je šansa da “plave” 3. septembra u Mađarskoj odigraju četvrtfinalni meč Lige šampiona protiv Esbjerga, a u istoj sedmici, ako prođu dalje, završni turnir elitnog takmičenja.

“Iskreno, jedva smo čekale da krenemo sa radom. Falio nam je rukomet, uželjele smo se sporta, a dugo smo bile van svega. Prvi put smo bile prinuđene na onakav rad. Zaista smo se radovale okupljanju. Baš nam prija aktivnost poslije pauze”, kazala je Tatjana Brnović.

Rukometašice Budućnosti imaće šansu u takmičarskoj godini da odigraju dva završna turnira Lige šampiona.

“Mislim da će u septembru sve zavisiti od nas. Smatram da ova sezona može puno da nam donese, a i obećava puno. Imamo ozbiljan tim, a vjerujem da je došlo vrijeme da mlade igračice, u koje je klub puno uložio, naravno uz iskusnije, pokažu koliko su naučile. Eto, imamo šansu da u jednoj takmičarskoj godini izborimo dva završna turnira. To je velika prilika za nas, a bilo bi fenomenalno da je iskoristimo. Raduje, svakako, situacija koja nam se ukazala, svjesni što nas čeka. Zato moramo puno da radimo i sa mnogo vjere uđemo u takmičenje. Nova sezona Lige šampiona startuje sredinom septembra. Igraće se u novom formatu, sa više utakmica. To je nešto što nas sve raduje. Nama su potrebne utakmice. Novi format će nam omogućiti veći broj duela.”

Send this to a friend