Tenis

Šarapova razočarala Serenu

Jedno od najvećih rivalstava u istoriji ženskog tenisa biće nastavljeno na Rolan Garosu.

Serena Vilijams protiv Marije Šarapove, duel ovaj put samo za četvrtfinale, međutim sigurno da će borba biti velika, a rivalstvo obnovljeno.

„Ja se ne plašim nijedne protivnice na terenu. Marija i ja smo u sličnim fazama karijere, u kojima se vraćamo posle dugih pauza.“ kazala je Serena, koja se osvrnula i na činjenicu da je Šarapova u svojoj knjzi napisala kako je čula da Serena plače nakon što je izgubila od Ruskinje finale Vimbldona 2004.

„Ta knjiga je bazirana na čistim glasinama, barem ono što sam čitala i malo sam razočarana zbog toga. Plakala sam mnogo puta u svlačionici zbog poraza, to je normalno. Bilo bi šokantnije da nisam bila u suzama poslije tog finala Vimbldona. Ja sam ljudsko biće i to je potpuno normalno – ono što se u svlačionici dogodi trebalo bi da ostane u ta četiri zida“, rekla je 36-godišnja teniserka.

Serena inače ulogu favorita prepušta Šarapovoj, koja je igrala odlično u dosadašnjem dijelu turnira u Parizu, ali Amerikanka ima daleko više uspjeha u međusobnim mečevima zasada.

Send this to a friend