Vaterpolo

Ajkule sa Lekom i Mlađanom u Budimpešti

foto: wpolo.me

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak igrača za finalni turnir Svjetske lige koji će se održati u Budimpešti od 18. do 23. juna. Naša reprezentacija igraće u grupi A sa selekcijama Mađarske, Japana i Australije, dok će u B grupi igrati Hrvatska, Kazahstan, Španija i SAD.

“Ajkule” će u četvrtak 14. juna od 19:00h trenirati na zatvorenom bazenu SC “Morača” u Podgorici, dok će u petak 20. juna odraditi dva treninga, jutarnji od 10h i večernji od 19h. Zainteresovani mediji izjave mogu uzeti 30 minuta prije početka treninga.

Spisak igrača: Lazović Dejan, Brguljan Draško, Banićević Bojan, Petković Marko, Vidović Stefan, Radović Đuro, Janović Mlađan, Đurđić Bogdan, Ivović Aleksandar, Mišić Saša, Drašković Dragan, Spaić Vladan, Kandić Slaven.

“U jakom sastavu ćemo nastupiti u Budimpešti. Ivović i Janović koji su igrali Ligu šampiona će nam se priključiti sjutra u Podgorici. To je onaj broj igrača koji je najduže u trenažnom procesu. Dosta dobro smo radili i misli da dio ovih igrača treba da iznese cijelo ljeto, sva tri takmičenja koja imamo. Igrači koji su se kasno priključili njih ćemo rotirati, neki će ići na jedno, a neki na drugo takmičenje. Mislim da imamo dobru ekipu i probaćemo da napravimo dobar rezultat u Budimpešti. Možemo da igramo sa svima. Turnir je zahtjevan, šest utakmica za šest dana”, kazao je Gojković.

tekst: wpolo.me

Send this to a friend