Vaterpolo

Đurđić još dvije sezone u Marseju, stiže i Čučković

Bogdan Đurđić

Bogdan Đurđić produžio je ugovor sa Marsejom na dvije godine, a crnogorskom vaterpolo reprezentativcu u Francuskoj pridružiće se Uroš Čučković, saznaje Arena.

Čučković je do ove sezone branio boje rumunske Steaue, odakle je stigao iz mađarskog Egera.

Francuski tim se ozbiljno pojačava, u najavi su još neka imena, vrlo kvalitetna, ali uprava osvajača Evrokupa željela je na vrijeme da ponudi dobre uslove Đurđiću i osigura se za nove obaveze. Marsej će, inače, kao osvajač Evrokupa, od naredne sezone nastupati u Ligi šampiona.

“Ostajem još dvije godine. Marsej će u naredne tri sezone učestvovati u Ligi šampiona, što je dobro za klub i za mene. Sa još nekim pojačanjima možemo da igramo na visokom nivou. Pregovori su kratko trajali jer sam zadovoljan životom, radom, klubom i stručnim štabom. Smatram da je ovo prava sredina za mene. Čučković bi trebalo da nam se pridruži, a na postojeću ekipu, sa možda još nekim domaćim reprezentativcima, možemo mnogo”, kazao je Đurđić.

Bogdan je bio centralna figura, sa Milošem Šćepanovićem, u uspjehu Marseja u Evropi. Marsej je blizu osvajanja šampionskog domaćeg trofeja.

“U subotu čekamo Strazbur, u pitanju je revanš, prvi meč smo izgubili golom, vjerujem da možemo doći do još jednog trofeja. Mnogo dobrih stvari smo uradili u sezoni, a francuski vaterpolo je na mapi svijeta”, dodao je Đurđić.

Send this to a friend