Vaterpolo

Kotorani ožalošćeni zbog smrti bazena, vijenci se ne prilažu

Kotorani su još jednom pokazali da imaju smisla za humor, a plakata koju su kreirali pravi je hit na društvenim mrežama.

Godišnjica je, kako kažu, smrti kotorskog zatvorenog bazena-16. aprila. Zbog toga su odlučili da pozovu sugrađane.

“Obavještavamo sve zainteresovane da će se pomen održati ispred istog u 17 časova. Vijenci se ne prilažu”, stoji u tekstu, uz potpis da su ožalošćeni “Građani Kotora”.

Renoviranje zatvorenog bazena u Kotoru zaustavljeno je nakon druge faze rekonstrukcije. Zbog toga je grupa “Roditelji Kataro, Primorac, Beštije” organizovala građanski protest koji će se održati tog 16. aprila u 17 sati, a pozivnica je plakata.

Upravnik bazena Zoran Pajović kaže da preko 300 dječaka i djevojčica ne može da trenira zbog toga što radovi nijesu završeni, a vaterpolisti svakodnevno putuju u druge gradove kako bi trenirali.

„Iz raznoraznih administrativnih razloga odlaže se završetak radova odnosno raspisivanje druge faze na koju se čeka od oktobra prošle godine. Čak i tender nije uspio jer je bilo nekoliko žalbi koje su prihvaćane pa su odbijane”, kazao je Pajović za Radio Kotor.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dukljanin
Gost
Dukljanin

Pa cetnike ste podrzali.. Oni imaju para..okupatorske spc i majke rusije…Diktator Putin ima kes

Neptun
Gost
Neptun

Bazen je u vlasnistvo grada, sto znaci da grad treba da finansira, objavi tender i sve druge aktivnosti kako bi se radovi zavrsili. Eto postenih i cistih iz demokrata koji kazu da su smanjili troskove za duplo i da sad u opstinu imaju para za sve projekte u gradu cak i za prugu do bara.

Majkl
Gost
Majkl

Mozda sam pobrkao ji tu u hotelu”fjord”,bazen,teretana,frizerski salon”,10%100kg bendz,80kg %10 ramena,trcanje oko bazena sa najljepsom Crngorkom oko bazena itd.

Bokelj
Gost
Bokelj

Organizatori ovog maskenbala od protesta su članovi SDP-a i LP-a koji su vršili i vrše vlast sa DPS-om!Oni “brane” bazen i Kotorane od svojih partija!?
Ludilo.me

Bokelj
Gost
Bokelj

Je li se ovo Tesla žali?Pa njegova partija je 18 godina dijelila vlast sa DPS-om,imali su kad renovirati bazen!Niko vam nije branio!
Ovo je maskenbal!
Ako hocete da protestvujete imate adrese u Podgorici!

Ve$a
Gost
Ve$a

I? Sta sad? Ne valja ni renoviranje????
Ovi bolje da zale za svojim glavama i crnom pamecu! Vala su humoristicni au brate!

Istina
Gost
Istina

Ada eto su vas demokrate uzele, cudo vam nije svanulo. A ja misljah da ce vam sve nabolje od kad ste one lutke sprzili… Sami ste birali… Sad pssst.

Mozga bez
Gost
Mozga bez

Pst? Republička vlast kažnjava opštine gdje nisu na vlasti i zakida sredstva iz REPUBLIČKOG budžeta, i krivi su Kotorani jer su se usudili da ne glasaju DPS? Jesi li ti normalan?

Ve$a
Gost
Ve$a

I treba im ledja okrenut!
Nek im gradi onaj polupusmeni gradonacelnik! Za ovo neka prave od blata ministra sporta inace im se ne treba okrenut, nek propadnu nacisto! I nek glasaju…

Kontraš
Gost
Kontraš

Tender je poništen oktobra 2017, godinu dana nakon što je opozicija preuzela vlast. Tendere obara ili prihvata lokalna vlast, tako da je tu neđe zapelo. Vjerovatno ne mogu lokalni vlastodršci da se ugrade u tender, pa ga poništavaju.

Send this to a friend