Vaterpolo

Mogli smo da prelomimo utakmicu

foto: WATERPOLO.HU

Reprezentativac Crne Gore Mlađan Janović očekivao je neizvjestan meč protiv Španaca na zatvranju grupne faze Evropskog šampionata i ističe da su “ajkule” mogle da prelome meč u svoju korist.

Duel u Barseloni završio je neriješeno 7:7, pa je naš nacionalni tim sada upao u teži dio kostura. Slijedi meč osmine protiv Rumunije, a onda eventualno četvrtfinale sa aktuelnim svjetskim prvacima.

“Vodili smo, na kraju smo mogli i da izgubimo. Nema priče, odigrali su odlično, nošeni publikom plus domaći teren. Imali smo na jedan razlike tajm-aut da prelomimo utakmicu, da odemo na plus dva. Promašili smo, a oni su iskoristili… Znali smo da će utakmica biti na ovoliko golova i da će biti neizvjesna do kraja. Čeka nas osmina finala, da prođemo, pa onda četvrtfinale sa Hrvatima. Četvrtfinale je jaka utakmica, ko god bio protivnik. Nijedna utakmica četvrtfinala do sada nije bila lagana… Kako njima, tako i nama”, rekao je Janović.

“Ajkule” danas odmaraju, a sjutra od 20.30 napadaju Rumune. U slučaju pozitivnog ishoda, uslijediće mega derbi sa komšijama.

L.Đ.

Send this to a friend