Vaterpolo

Primorac jači pred sljedeću sezonu

Primorac će u novu sezonu sa izmijenjenim sastavom stigli su Rus Viktor Viš njikov, iz Dubrovnika Ivanković i Pavličević, a skoro da je dogovoreno da kapicu kotorskog kluba ponovo zaduži Dimitrije Kriještorac (stiže iz Jadrana).

Priča oko talentovanog centra Miroslava Perkovića iz Katara privodi se kraju. Stiglo se do posljednje tačke, uplate obeštećenja na adresu mlađeg kotorskog kluba.

Primorac su napustili Vukmirović, Gluhaić, Paunović i Latinović. I dok očekuju povoljan rasplet, trener Petar Vico trenira sa momcima na otvorenom bazenu, nada se do sredine septembra, kada će nastaviti sa radom u Budvi.

“Do početka turnira Evrokupa u Atini, odigraćemo pripremni turnir od 21. septembra u Sarajevu. Kao što je poznato, Regionalna liga počinje 13. oktobra, a do tada ćemo imati iza sebe nekoliko kontrolnih i takmičarskih utakmica. Ako bi završili posao sa Kriještorcem i Per kovićem, mislim da bi bili stabilni, ušli u borbu za četvrto, peto mjesto, možda se borili za neki trofej”, kazao je Vico.

Send this to a friend