Planeta Sa vlasti će možda otići tek 2033.

Da li bi Tramp postao predsjednik bez društvenih mreža?

Donald Tramp

Predsjednik SAD Donald Tramp objavio je sopstveni odgovor na pitanje da li bi ikada postao šef Bijele kuće da nije bilo društvenih mreža – na Tviteru.

A poručio je i da će sa vlasti otići možda tek 2033. godine.

“Bijela kuća će biti domaćin veoma velikog i veoma važnog Samita društvenih mreža. Da li bih ja postao predsjednik da nije bilo društvenih mreža? Da (vjerovatno)! Po njegovom završetku svi ćemo zajedno otići u prelijepi ružičnjak na konferenciju za medije o popisu i državljanstvu”, tvitovao je Tramp.

On je u narednom tvitu ocijenio da “‘lažne vijesti’ nisu ni podjednako važne, ni podjednako moćne, kao društvene mreže”, prognozirajući propast medija koji objavljuju “fejk njuz”.

“Kada konačno napustim kabinet za šest godina, ili možda deset ili 14 (samo se šalim), oni će ubrzo ostati bez posla zbog manjka kredibiliteta ili podrške javnosti”, napisao je Tramp u seriji poruka u kojoj se sebe opet nazvao “Stabilnim genijem”.

Tramp potom prognozira propast i samih društvenih mreža.

“Žao mi je što moram da kažem da će čak i društvene mreže ostati bez posla zajedno, i konačno, sa medijima koji objavljuju ‘lažne vijesti'”, naveo je Tramp.

Send this to a friend