Planeta

Trampova bivša žena: Don je kao dobro francusko vino

Foto: Twitter

Bivša supruga američkog predsjednika i uspješna preduzetnica Ivana Tramp kaže da je Donald Tramp kao dobro francusko vino, koje ne treba pomjerati i transportovati.

Tramp je nakon posjete Beogradu otputovala u Zagreb, gdje je promovisala svoju novu knjigu “Vaspitanje Trampovih”, ali i bila počasna članica žirija Miss Universe Hrvatske.

U intervjuu za Jutarnji.hr osvrnula se na djecu koju ima sa predsjednikom SAD, Donalda mlađeg, Ivanku i Erika, o čijem vaspitanju je i pisala u knjizi. Najvažnije stvari kojima ih je naučila je, kako je rekla, da ne varaju, ne kradu i ne lažu, kao i da se ne drogiraju, ne piju i ne puše, ali da rade. Iako su, tvrdi, imali divan život, dvije stvari u vaspitanju bile su od presudne važnosti: da konstantno budu zaposleni, kako ne bi upali u neprilike i kako bi otkrili šta ih zanima, te da im se nikad ne da previše novca.

Iako to nije česta pojava, Ivana Tramp ima izuzetno prijateljski odnos sa bivšim suprugom, Donaldom.

“Don je Don i s njim se čujem bar jednom mjesečno. Pričamo uglavnom o porodici i skoro nikad o politici. On vrlo dobro zna da sluša, tačno zna što želi da učini i nema svrhe previše raspravljati. Nakon svakog razočaranja i ljutnje, nastaviš dalje jer voliš tu osobu, jer ste se nekad slagali, imali iste navike, interese, ali i osjećanja koja ne mogu da se samo izbrišu, tako da sam sa svim bivšim muževima u dobrim odnosima”, rekla je.

Donald, kaže, od nje ne traži savjete, ali često je pita za mišljenje.

“Kažem mu šta mislim, a onda on donese svoju odluku. On sluša ljude, tako i mene i Ivanku, ali ne govorim mu šta bi trebalo da radi. Savjetujem ga kako bi bilo bolje da je u prijateljskim odnosima s Putinom, nego da budu neprijatelji. To je i njegovo mišljenje, ali ako situacija nalaže da treba biti s nekim neprijatelj, to je tako. Donald ne prihvata nebuloze ni od koga, pa tako ni od Putina”, tvrdi Ivana.

S Melanijom je, dodaje, u dobrim odnosima, iako ne komuniciraju često.

“Ona je draga osoba, ali biće joj potrebno još dosta vremena da se prilagodi životu u Bijeloj kući. Ne može da ode u šoping kad poželi ili u restoran i bioskop. Ima 15 tajnih službi ispred i iza sebe, gomilu tjelohranitelja i oklopnih vozila, koji moraju da zatvore ulice kad god poželi da izađe. Ne zavidim joj. Donald radi od jutra do mraka i često putuje, iako to ne voli. On je kao dobro francusko vino. Ne pomjeraj ga i ne transportuj”, zaključuje Ivana.

Send this to a friend