Igrice

Jeste li spremni za epske vazdušne borbe?

Sedmi dio jedne od najčuvenijih akcionih simulacija vazdušnih borbi u istoriji video igara zove se Ace Combat 7: Skies Unknown.

Najavljen na PlayStation Experience 2015 sajmu, prvobitno je trebalo da bude PS4 ekskluziva, ali srećom po vlasnike Xbox One i PC gejmera, igra će izaći i na ovim platformama. PS4 igrači će ipak imati nešto ekskluzivno, a to su dvije VR misije koje će moći da se igraju jedino sa PlayStation VR.

Danas se pojavio specijalni trejler pred E3 sajam, koji nam pokazuje elemente priče i koji izgleda jednostavno fantastično. Igra se vraća u Strangereal okruženje, koje predstavlja kombinaciju stvarnog svijeta i fiktivne bliske budućnosti u kojoj Zemlja upada u sveopšte stanje rata i haosa.

Igra je rađena u Unreal 4 endžinu, i dizajneri su težili fotorealizmu fantastičnih predjela iznad kojih ćete pokazivati vaše vazdušne vratolomije i pilotsko umijeće. Datum izlaska igre je trenutno negdje tokom sljedeće godine, a vjerujemo da ćemo više detalja dobiti na samoj E3 prezentaciji igre.

Send this to a friend