Telefoni Prestižni iPhone modeli u ponudi m:tel-a

Nova iPhone 12 serija od danas u prodaji

Kompanija Mtel od danas u ponudi ima novu seriju iPhone 12 modela, sa najpovoljnijim cijenama uz postpaid pakete Urban i Urban Neo, koji korisnicima omogućavaju 10 puta više interneta!

Za one koji žele da budu u toku sa vrhunskim trendovima i među prvima postanu vlasnici telefona nove ere iPhone-a: iPhone 12 i iPhone 12 Pro, preporučujemo iPhone 12 po cijeni od samo 27 eura mjesečno uz postpaid paket Urban NEO XXL, dok uz isti paket korisnici mogu izabrati prestižni model iPhone 12 pro sa iznosom mjesečne rate od 35 eura.

Telefone je moguće kupiti i uz druge pakete iz ponude, po odgovarajućim cijenama u zavisnosti od paketa za koji se odluče.

Akcija traje do isteka zaliha. Ponuda važi uz ugovor na 24 mjeseca. Aktivacija postpaid kartice se plaća 6 eura. Cijene telefona zavise od odabranog tarifnog paketa.

Novu iPhone 12 seriju karakterišu napredne performanse i potpuno novi dizajn, uz vrhunski novi sistem kamera, koje omogućavaju kreiranje fotografija sa dosad neviđeno istančanim detaljima i bojama i u dnevnom i u noćnom ambijentu. Novi Super Retina XDR displej omogućava neuporedivo bolje iskustvo uživanja u sadržaju.

Modele nove iPhone ere karakteriše i najizdržljivije Ceramic Shield zaštitno staklo na ekranu. Posebna prednost je A14 Bionic – do sada najbrži procesor u pametnim telefonima, koji je dizajnirao Apple.

Model iPhone 12 pro posjeduje i poseban LiDAR skener sa novim, naprednijim mogućnostima Pro kamera sistema, uključujući i do 6 puta brži autofocus pri niskoj svjetlosti.

Za više informacija o novoj iPhone 12 seriji, dostupnim bojama i cijenama, posjetite Web shop na korporativnom sajtu: www.mtel.me.

Detalje o cjelokupnoj ponudi m:tel-a korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.

Send this to a friend