Muzika film i TV

Sam u kući po šesti put

Disney+ je pbjavio prvi trejler za “Home Sweet Home Alone”, novi nastavak popularne franšize “Home Alone” (Sam u kući).

Odmah je, naravno, potegnuto pitanje zašto nam, pobogu, treba novi nastavak nečega što iz godine u godine, iz zime u zimu, vrte skoro svi TV kanali, bez izuzetka? Možda upravo zbog toga, kako bismo, ako već gledamo “Sam u kući” (po milioniti put), ove zime mogli bar donekle gledati nešto novo (a staro).

Da, priča je slična onome što su nam Mekali Kalkin i ekipa servirali još, sada već davne 1990. godine, s tim da su sad tu neka nova lica.

Ovog puta u ulozi 10-godišnjeg Maxa Mercera se pojavljuje Arči Jejts, koji je 2019. debitovao u filmu “Jojo Rabbit”. “S one stranu praznika” su Eli Kemper i Rob Dilejni i sve se, zapravo, dešava kada dječakova porodica bez njega otputuje na odmor u Japan.

Njegova taktika odbrane porodičnog doma od pljačkaša specijalizovanih za “okašavanje” bogataša tokom praznika je i ovaj put prepuna zamki…

Da li će nastavak omiljenje praznične franšize biti Ho ho ho ili ipak više Ho ho no saznaćemo 12. novembra, kada “Home Sweet Home Alone” stiže na pretplatnički streaming servis Disney+.

Send this to a friend