Showbiz

Anabela nakon ljubavnih krahova ponovo srećna: Muž mi ispunjava želje

Nakon nekoliko ljubavnih razočaranja, pjevačica Anabela Atijas napokon živi svoju bajku, koju joj svakim danom sve više uljepšavaju njene tri ćerke, Luna (21), Nina (12) i Blankica (4), ali i surpug, biznismen Andrej Atijas (31). Kako ona voli da kaže, dugo je tragala za sobom, a kada se pronašla, došla je i prava ljubav, koju joj manjim ili većim romantičnim gestovima suprug svakoga dana dokazuje. Naime, pred kraj prošle godine on je prodao svoj stan u Bosni i Hercegovini i zamijenio ga za dom u Istri, nadomak mora za kojim je pjevačica već izvjesno vrijeme čeznula. Stan je renoviran do detalja po njenom ukusu, a ljubavni par ne propušta priliku da tamo provede što više intimnih trenutaka.

“Prije dvije godine bila sam prvi put u Rovinju i ostala sam potpuno nijema pred ljepotom tog grada. Pošto nam stan u Sarajevu nije bio toliko potreban, poželjela sam da ga zamijenimo za kutak u ovom primorskom mjestu. Presrećna sam što je suprug uslišio moju želju”, otkriva Anabela i objašnjava kako joj je kupovina ove nekretnine zapravo bila sudbinska.

“Moj muž kaže da sam ja prevelikom željom to prizvala. Zapravo, riječ je o tome da se izuzetno rijetko prodaju stanovi u starom gradu, gdje ništa nije mijenjano već trista godina. Međutim, imali smo sreće, pojavile su se tri ponude koje smo pogledali i posljednja nas je oborila s nogu, kao da je bila pravljena baš po nama i našim željama”, tvrdi ona.

Send this to a friend