Showbiz

Arijana Grande: Nesrećna sam

Arijana Grande ima mnogo razloga da bude srećna. Singlovi sa albuma “Sweetener” su globalni hitovi, a nedavno je, mimo albuma, izdala pjesmu “Thank u, next”, i ponovo osvojila svijet.

Sa pjesmama na top listama, i nagradom za Ženu godine od strane Billboarda, Arijana ipak nije do kraja srećna.

“Veoma sam srećna, ali isto toliko u isto vrijeme nesrećna”, rekla je Arijana za Billboard.

Iza nje su raskid vjerodbe sa komičarom Pitom Dejvidsonom, i smrt bivšeg momka i prijatelja Maksa Milera.

Mlada pop senzacija odlučila je da svoje tuge dijeli samo sa prijateljima i posveti se snimanju albuma u studiju koji je preko puta njenog stana u Njujorku.

Upravo na takom mjestu, za miksetom, ona osjeća kako ima kontrolu. Kaže da snima svoje vokale, šalje ih producenta i ističe da iako je sitna, zna dosta toga da uradi.

“Sa šest godina znala sam šta ću da postanem kada proastem i tu nije bilo dalje rasprave. Znala sam da mogu i nikada nisam sumnjala u to”, rekla je 25-godišnja Arijana koju su često podjcjenjivali upravo zbog sitne i krhe pojave.

“Želim da radim šta osjećam. Ne želim da budem tipična pop zvijezda. Želim da budem autentična, iskrena i prirodna. Samo tako mogu da preživim”, kaže pjevačica.

Za sebe kaže da je postigla uspjeh jer je pjevačica koja može da izda album iznenada i da postigne uspjeh.

Međutim, loše stvari koje je preživjela na ljubavnom planu, kao i teroristički napad na njenom koncertu u Mančesteru prošle godine, doveli su do toga da je često u suzama.

“Nekada ne mogu da kažem Dobro jutro, a da ne zaplačem”, rekla je Ari.

Novinaru Billboarda rekla je da se ne iznenadi ako zaplače jer se to može dogoditi.

“Mislim da više nema mnogo toga čega se se plašim. Kada vas život testira sa toliko sra*a, morate da mijenjate prioritete. Više me nije briga. Samo žeim da jednog dana budem srećna i zdrava, i da stvaram muziku”, ističe pop zvijezda.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend