Showbiz

Denis Rodman opljačkao joga studio?

Vlasnici joga studija u Newport Beachu u Kaliforniji optužili su bivšu zvijezdu NBA-e Denisa Rodmana da je umiješan u dvije navodne pljačke u kojima je ukradena roba vrijedna hiljade dolara, izvijestio je Los Angeles Times.

Ali i Ariana Shah, vlasnici Vibes Hot Yoga, rekli su da su gledali incident na snimicima sigurnosnih kamera.

Ali je rekao LA Timesu da je gledao čovjeka kog je identifikovao kao Rodmana, muškarca, ženu i navodnog bivšeg zaposlenog Vibesa kako ulaze u studio.

Zatim su navodno odvukli pažnju radnici da bi ukrali kristal ametista koji je u to vrijeme bio na prodaji za 2.500 dolara, izvijestio je LA Times.

Radnica u smjeni je ispričala da su joj rekli da kristal pripada jednom od njih.

“Dali su mi lažne informacije”, rekla je. “Rodman me zamolio da mu pokažem studio”, dodala je.

Ali Shah je za to vrijeme bio kod kuće gledajući navodnu pljačku na kameri. Shah je rekao LA Timesu da je vidio kako jedna žena stavlja kristal u torbu.

U međuvremenu, drugi čovjek je pokušao sam da pomjeri ametist. Težak kamen mu je ispao na pod, slomio se i ostavio iza sebe svjetlucavi trag prašine i stakla čime je učinjena šteta od 5.000 dolara.

Nakon što je incident gledao 20 minuta, Shah je zvao policiju, koja je stigla oko 10 minuta kasnije. Kad su stigli na mjesto događaja, četvorka je nestala.

Send this to a friend