Showbiz Glumica šokirala izjavom

Drogirala sam se zajedno sa ocem, sa njim sam probala kokain

Glumica Džejmi Li Kertis je u intervjuu za časopis “Variety” otvoreno govorila o svojoj borbi sa zavisnošću, a otkrila je i da se drogirala zajedno sa svojim ocem, glumcem Tonijem Kurtisom.

“Znala sam da tata ima problem, a imala sam i ja pa smo dijelili drogu. Bilo je vremena kad sam ja bila jedino dijete koje je htjelo da razgovara s njim. Imala sam šestoro braće i sestara, a sad ih imam petoro. Moj brat Nikolas umro je od predoziranja heroinom kad mu je bilo samo 21 godina”, ispričala je glumica.

Sa ocem je dijelila kokain.

“Bio je to jedini put kad sam uzela kokain i taj jedan put je bio s njim. On je neko vrijeme bio čist, oko tri godine se trudio da se odvikne, ali nije potrajalo”, rekla je Džejmi.

Toni je 2010. godine preminuo od srčanog udara sa 85 godina, a Džejmi se drogirala tabletama protiv bolova punih 10 godina.

“Stalno sam uzimala opijate, krala sam ih, lagala… Niko nije znao. Niko”, priznaje.

Tek je u februaru 1999. godine, kad se prvi put prijavila na odvikavanje, za to priznala suprugu Kristoferu Gestu sa kojim je u braku 33 godine, prenosi Index.

“Odlučila sam da prekinem taj krug koji je uništio živote generacijama u mojoj porodici. To što sam ostala trijezna je bilo moje najveće životno dostignuće. Veće od toga što sam pronašla muža, veće od toga što imam dvoje djece, veće od bilo kog poslovnog uspjeha. Veće od svega”, rekla je glumica koja je trijezna posljednjih 20 godina, ali i dalje posjećuje sastanke liječenih zavisnika.

Send this to a friend