Showbiz prolazi kroz težak period

Džulija Roberts trpi ozbiljne optužbe za smrt polusestre

Džulija Roberts, poznata glumica prije šest godina ostala je bez polusestre Nensi Mouts koja se utopila u kadi nakon što se predozirala ljekovima. Šest godina kasnije, vjerenik Džulijine tragično preminule sestre, optužuje poznatu glumicu da je kriva za njenu smrt.

Džulija Roberts 2014. godine, kako ističu strani mediji, u intervjuu za “WSJ” magazin komentarisala je da je porodici teško pala njena smrt srceparajućim riječima.

“Ovo slama srce. Smrt se desila prije samo 20 dana, ne postoje riječi kojima bismo opisali šta smo sve prošli tih dana”.

Sada, otkriveni su i detalji koje javnost nije znala. Kako se navodi Džulija Roberts nije bila u dobrim odnosima sa polusestrom Nensi te čak nije ni prisustvovala njenoj sahrani.

Nekoliko godina prije čitave ove drame, sama Nensi je čak i u intervjuu za “Daily Mail” istakla da među njima postoje negativne vibracije, prenozi Azra.ba.

“Kada sam pohađala srednju školu, jasno mi je stavila do znanja da sam debela. Nije to rekla na lijep način”, tvrdila je Nensi tada.

Džulijina sestra koja je detaljno isplanirala svoju smrt ostavila je čak i oproštajno pismo u kom je napisala teške riječi za Džuliju i Erika Robertsa:

“Moji takozvani brat i sestra nisu učinili ništa osim što su me doveli u najdublju depresiju”.

Njen vjerenik Džon Dilbek i nakon šest godina priča istu priču. Džuliju Roberts optužuje za smrt svoje vjerenice, glumičine sestre a na Tviteru na njen račun iznosi teške optužbe.

“Danas je moj rođendan, teško mi je što ga ne mogu proslaviti sa ženom svog života”, napisao je Džon na Tviteru iznijevši teške optužbe na račun poznate glumice:

“Budi iskrena Džulija i priznaj da si zlostavljačica. Nisi ništa drugo osim bezosjećajna zlostavljačica. Još uvijek te krivim za Nensinu smrt”, glasile su teške optužbe Džona.

Džulija Roberts ove optužbe nikad nije komentarisala, a kako ističu strani mediji vjerovatno nikad i neće.

Send this to a friend