Showbiz

Lejdi Gaga priznala: Patim od mentalnog poremećaja

Pjevačica Lejdi Gaga priznala je u emisiji “Today” da pati od posttraumatskog stresa.

“Patim od mentalne bolesti – patim od posttraumatskog stresa. Nikom nijesam ranije rekla za to. Dobrota koju su mi ljekari pokazali, kao i moja porodica i prijatelji, mi je spasila život. Tražim načine da sebe izliječim i shvatila sam da je dobrota najbolji način”, dodala je ona.

Tridesetogodišnja pjevačica govorila je u okviru “Share Kindness” kampanje, koja je zajednički projekat njene “Born This Way” fondacije, “Today” i NBC Universal.

Lejdi Gaga je u okviru te kampanje posjetila Centar “Ali Forney” u Bruklinu gdje je razgovarala sa mladim LGBT beskućnicima.

“Ova djeca nijesu samo beskućnici. Mnogi od njih pretrpjeli su razne traume. Oni su odbačeni na neki način. Nijesam ništa bolja od te djece. Nijesam ni gora”, rekla je Gaga. “Isti smo. I jedni i drugi hodamo na dvije noge istom zemljom i u ovome smo zajedno”.

Lejdi Gaga je u intervjuu za “The Horward Stern Show” otkrila da je kao tinejdžerka bila silovana. Tada je krila to što joj se desilo, jer “nije željela da je silovanje definiše kao ličnost”.

Send this to a friend