Showbiz

Marija Petronijević: Ne filtriram slike, ali sam postavila životni filter

Glumica Marija Petronijević poznata je po prirodnoj ljepoti, ali i skromnosti. Iako je publiku širom regiona osvojila čim se pojavila, prije nekoliko godina se povukla iz medija, te sada živi mirnim životom na selu sa suprugom i sinom.

 

O privatnom životu rijetko govori, ali s vremena na vrijeme na „Instagramu“ podijeli poneku fotografiju što jako raduje njene pratioce.

Tek nedavno je supruga Milinka zvanično predstavila javnosti na jednoj filmskoj premijeri, a sada smo saznali i da ima brata. Naime, srpska Monika Beluči, kako je mediji nazivaju, na popularnoj društvenoj mreži objavila je fotografiju sa bratom i prijateljem, a uz opis koji je pratio, podsjetila na prave vrijednosti.

„Instagram ima savršene filtere. Možda fotošop ili neki drugi programi još bolje, da ujlepšaju slike naših života. Da uloga, ona prikazana bude sa što više sjaja, glamura i ljepote. Život se potrudi, da nakon klika na taster objavi, vrati nas, da budemo ono što jesmo, spolja i iznutra, ispunjeni srećom i ljubavlju ili nekim drugim osjećanjem, koje smo posijali i njegovali…

Ne filtriram slike, ali sam postavila životni filter. Barijeru koja propušta samo one sa kojima jesam srećna, i koje volim. Moj brat Stefan i njegov drug su došli da mi pomognu da ofarbam još malo kolja, za svoje beskonačne ograde…“, napisala je Marija.

Send this to a friend