Showbiz

Najomraženije žene Holivuda

Iako profesionalno obavljaju svoj posao i odlične su u tome, ove dame prati reputacija zahtjevnih diva velikog ega.

Kristen Stjuart

Kristen je jedna od najomraženijih glumica, ali ne zbog svojih lista zahtjeva, već zbog postupaka. Njena popularnost je drastično pala kada je prevarila svog bivšeg dečka Roberta Patinsona.

Važi i za zvijezdu koja nerado daje odgovore na novinarska pitanja.

Madona

View this post on Instagram

#madonna

A post shared by Patrícia Mazala (@madonnaseyes) on

Rijetko koji organizator će moći da udovolji zahtjevima koje traži ova kraljica popa. Poznato je da sa sobom uvijek vodi preko 200 članova na turneje, joga instruktora, 30 članova obezbjeđenja i lične kuvare, ali ljudi posebno lude od nje kada traži da u svojoj sobi, bilo da je pred nastup ili na setu potraži 20 telefonskih linija, ruže ružičaste i bijele boje sa dužinom stabljike od 15cm, ili pak kante za smeće u različitim bojama i dezenima.

Ketrin Higl

View this post on Instagram

Blue Katherine heigl #greysanatomy #izzystevens #kathrineheigl

A post shared by Annie wilde (@falling_for_mereddison) on

Još jedna od omraženica Holivuda je i ova glumica, koja ima običaj da vrijeđa i ponižava svoje kolege sa seta i da traži nenormalno teške stvari koje je nemoguće dostaviti joj u tom trenutku. Iako je nekada važila za najseksipilniju ženu Holivuda, ona je zbog svog ružnog ponašanja nanijela mnogo štete i postala jedna od najomraženijih glumica među kolegama, što se vidno odražava na njene buduće projekte.

Dženifer Lopez

Ona je prijatna i ne vrijeđa svoje kolege, ali je najvjerovatnije diva koja najviše zadaje muke organizatorima sa svojim nimalo skromnim zahtjevima. Često se smrači pred očima njenim kolegama i organizatorima kada im se dostavi nekoliko stranica liste zahtijeva ove dive iz Bronksa, koja na setu traži sve bijelo u bijeloj prikolici od 12 kvadratnih metara, Evian vodu na sobnoj temperaturi i mnogo drugih stvari.

Gvinet Paltrou

Dobro se zna da joj je najveći neprijatelj na sceni glumica Vinona Rajder, a loše bodove kod publike i medija je dobila izjavivši da je svoje maloljetne ćerke stavila na dijetu, a nekoliko mjeseci kasnije je kreirala kratak i providan bikini za djecu, pa su je optužili da seksualno izlaže mališane.

Send this to a friend