Ekonomija

Glendža: Stanje sa elektromrežom u Budvi alarmantno, napustićemo lokalni parlament

Kako je dodao, ako se uzme u obzir da su EPCG i Opština Budva imali protokol o izmirenju duga i da je isti raskinut jer ga Opština nije poštovala na najbolji način pokazuje svu bahatost i neodgovorno ponašanje koje je evidentno u dužem vremenskom periodu, a dug prema EPCG je jedan od mnoštva primjera.

“Višemilionski minusi u opštinskoj kasi, optužnice podignute protiv budvanskih čelnika, politička korupcija odslikavaju moralnu i svaku drugu odgovornost i odnos koji isti imaju prema građanima”, ocijenio je on. 

On smatra da sve opozicione partije u Budvi treba da napuste lokalni parlament i tako barem skrenu pažnju građanima da više ne žele da učestvuju u političkoj farsi.

“Svi njihovi dosadašnji napori i ukazivanja na stanje u lokalnoj političkoj zbilji bili su neplodotvorni. Jasno je da se konačno mora nešto konkretno i radikalno mijenjati u našoj opštini kako i najnovija, kao i sva dosadašnja saznanja, ne bi bila brzo stavljena u zaborav, a nastavilo se odsustvo volje onih koji su morali po službenoj dužnosti da reaguju i odgovorne procesuiraju, ali stvarno”, poručio je Glendža.

 

Send this to a friend