Ekonomija

FOTO: Kotor: Otvoren hotel Porto In

Porto In je hotel sa četiri zvjezdice, a raspolaže sa 17 smještajnih jedinica, opremljenih u skladu sa visokim standardima. Restoran otvorenog tipa u hotelu nudiće specijalitete mediteranske, nacionalne i internacionalne kuhinje, uz najfinija vina.

Direktorica hotela Zorica Kovačević kazala je na otvaranju da su se u kompaniji potrudili da i ovaj hotel bude, ne samo u skladu sa visokim standardima izgradnje objekata, već posebno u skladu sa savremenim hotelskim vrijednostima, prenosi Skala radio.

“Grad Kotor, srce Boke Kotorske sa izuzetnim istorijskim trajanjem, hotelom Porto In dobija dodatni zamajac razvoja lokalne turističke privrede”, navela je ona, istakavši da će se zajedno truditi da ovaj hotel svojom ponudom, kvalitetom usluga i visokim standardima ispuni najveće zahtjeve i očekivanja.

Prema riječima gradonačelnika Kotora Aleksandra Stjepčevića, za Kotor kao turističku destinaciju svaki novi hotelski objekat je od izuzetnog značaja, napominjući da hotel, pored visokog kvaliteta Kotoru donosi i 18 radnih mjesta.

Send this to a friend