Politika

SD: Ponudićemo rješenja u oblasti ekonomije

Osim za parlamentarne, isti stav o načinu izlaska zauzeli su i kada je riječ o lokalanim izborima u Kotoru, Budvi, Gusinju i Andrijevici.

U fokusu SD-a, dodaju oni, biće otvaranje radnih mjesta, stvaranje znatno većih šansi za mlade, pravedniju socijalnu politiku i poboljšanje životnog standarda svih građana.

“Kao jedan od razloga za ovakvu odluku je činjenica da se SD za samostalan nastup priprema od trenutka osnivanja gradeći stabilnu i jaku partijsku infrastrukturu u svim opštinama u Crnoj Gori, gdje podaci sa terena pokazuju konstantan rast članova i simpatizera i izuzetno pozitivne reakcije građana na programsku ponudu partije. Osim toga, navedena odluka o načinu izlaska je logičan nastavak našeg djelovanja nakon odličnih rezultata izbora u Tivtu, kada smo na prvom samostalnom nastupu osvojili više od deset odsto glasova”, navode iz SD-a.

Socijaldemokrate su saopštile da su samo za nekoliko dana prikupili znatno više potpisa nego što je potrebno za izlazak na izbore, ali dnevno politikantstvo u pominjanju brojki je nešto čime se, kako dodaju, kao ozbiljna partija, ne bave.

“Umjesto toga, mi ćemo se kao i do sada baviti ozbiljnom politikom, i nuđenjem rješenja, a ne praznih obećanja”, zaključili su iz ove partije.

 

 

Send this to a friend