Fudbal

FOTO: Sjajna atmosfera, loš fudbal u neriješenom derbiju pod Goricom

Pod Goricom opet pune tribine, povratak Burzanovića uz još jednog bivšeg reprezentativca Đalovića vratio je publiku na stadion. 4000 ljudi od kojih je nekoliko stotina navijalo za Sutjesku, nije moglo da uživa u dobrom fudbalu

Golman Ličina zaustavio je najozbiljnije pokušaje domaćina da dođe do tri boda. U 23. minutu Raspopović je šutirao sa sedam metara, ali je golman Sutjeske dobro reagovao. Na drugoj strani najveću priliku propustio je Vuković, tačnije Ljuljanović je bio siguran.

U drugom dijelu Sutjeska je djelovala odmornije, ali je ipak Budućnost imala najveću šansu. Radunović je centrirao iz kornera, a Ličina je uz dosta sreće pokušaj Đalovića glavom odbio do prečke za uzdahe na tribinama. Sutjeska je najkonkretnija bila poslije prodora Vukovića po desnoj strani, centaršut je pronašao Kordića, ali je Tomković loptu izbio u korner.

Varvari su došli u velikom broju nakon incidenata u Makedoniji za vikend, a na te događaje osvrnuli su se transparentom: “Na jednog Varvara Šiptara 300, a Hogarov rog od krvi zablista.”

Send this to a friend