Politika

Kabinet Abazovića: (Ne) razumijemo uzrujavanje Đukanovića na pomen pravde

Abazović

Borba protiv korupcije i organizovanog kriminala bili su i ostaće prioritet rada Vlade i Kabineta potpredsjednika Dritana Abazovića, uprkos svim preprekama na koje svakodnevno nailazimo, saopšteno je iz Kabineta potpredsjednika Vlade u odgovoru na saopštenje Kabineta predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

<<<Kabinet Đukanovića: Mizerne optužbe Abazovića i Krivokapića sramotna mrlja na obrazu slučajnih prolaznika na čelu izvršne vlasti<<<

“(Ne) znamo zašto se gospodin Đukanović pronalazi i koji su razlozi njegovog uzrujavanja od izmjena Zakona o državnom tužilaštvu i zbog čega na svaki mogući način partija koju predstavlja i on lično pokušavaju obesmisliti doprinos potpredsjednika Vlade Abazovića i koordinatora službi bezbjednosti u borbi sa kriminalnim grupama sa transnacionalnim značajem”, saopšteno je iz Kabineta Abazovića.

Iz Kabineta Abazovića je saopšteno da je najbolji demant svega onog što uporno pokušavaju obesmisliti političar i partija iz prošlog vijeka usvojeni Izvještaj EP o Crnoj Gori, koji je potpredsjednika Abazovića imenom i prezimenom pohvalio za učinjeno u prethodnih 200 dana.

“Kabinet potpredsjednika Vlade nastavlja da radi na većoj distribuciji pravde, zatvaranju pregovaračkih poglavlja 23 i 24, a sve u cilju da Crna Gora što skorije uđe EU. Kome i zbog čega smeta takva politika, ostavljamo javnosti da sama prosudi”, zaključeno je iz Kabineta potpredsjednika Vlade.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Darina
Gost
Darina

Kataklizma kažem ja.

🇲🇪Bernini🇲🇪
Gost
🇲🇪Bernini🇲🇪

I vas izdajnike će dostići ruka pravde!!

Lavica
Gost
Lavica

Razumjećeš ne brini

Snjeg
Gost
Snjeg

Ne bacaj nam prasinu u oci .Gospodin Djukanovic je predsjednik CG.Kako se nece uzrujavati kad gazite Ustav i urusavate drzavu.

Tuzi
Gost
Tuzi

Ovaj ka vucic 😂😂😂😂😂😂

Mitar
Gost
Mitar

Ko o cemu ovaj o postenju.

Send this to a friend