Showbiz

Sara Džesika Parker proziva Ruse na Instagramu, oni joj na Tviteru odgovaraju

Poznata američlka glumica Sara Džesika Parker pokušala je na svom Instagram profilu ismije aferu koja ovih dana trese Bijelu kuću o navodnim tajnim susretima članova Trampove administracije sa ruskim ambasadorom Sergejom Kisljakom. Odgovor je stigao i to pravo sa Kremlja.

“Ne mogu da se ne zapitam… Da li se ruski ambasador susreće sa svima osim sa mnom”, napisala je Sara Džesika Parker u maniru svog najpozbatijeg lika Keri Bredšo iz kultne serije “Seks i grad”.

Odgovor, kome se verovatno nije nadala, stigao je iz Moskve vrlo brzo.

Rusko Ministarstvo inostranih poslova saopštilo je da bi rado bilo posrednik u organizovanju sastanka američke glumice i ruskog ambsadora u SAD.

Portparolka ruskog ministarstva Marija Zaharova odgovorila je preko Tvitera (kako su mnogi mediji ocijenili krajnje sarkastično) da bi Kisljak bio oduševljen da ima sastanak s glumicom.

“Ako Sara Džesika Parker toliko očajnički želi da se sastane s ruskim ambasadorom u SAD, sve je moguće. Sergej Ivanovič bi bio oduševljen da je sretne”, napisala je Zaharova uz fotografiju na kojoj sjedi za radnim stolom pred monitorom na kome se vidi Parkerova.

Glumica se više nije oglašavala na ovu temu.

Send this to a friend