Lokalni

Prava Crna Gora: Aktivista DPS-a nasrnuo na naše volontere

Prava Crna Gora obavijestila je javnost da je aktivista Demokratske partije socijalista napao njihove volontere  u prigradskom naselju Dajbabe u Podgorici.

“Prema našim saznanjima riječ je o Sretu Rogošiću, koji već danima, kako smo informisani sa lica mjesta, od vrata do vrata, pravi popis takozvanih sigurnih glasova, koji se mogu čak i vidjeti na fotografiji koju dostavljamo medijima.Kada su naši volonteri naišli na Rogošića kako razgovara sa jednim od mještana, obećavajući mu postavljanje ulične rasvjete ukoliko glasa za Demokratsku partiju socijalista, on im je prišao i uz psovke, pokušao da ih otjera iz te ulice”, objašnjavaju iz ove partije.

Navode da je u jednom trenutku aktivista DPS-a je čak krenuo i fizički da se obračuna sa djevojkom od osamnaest godina, volonterkom Prave Crne Gore.

“Veći incident je spriječen zahvaljujući prisebnosti mještana koji su svjedočili ovom incidentu. Mi smo, nažalost, potpuno svjesni da ovakav vid ucjenjivanja glasača pred izbore nije ništa novo, ali, imajući u vidu da je riječ o nezakonitim aktivnostima, pozivamo nadležnog tužioca da se hitno umiješa u svoj posao i procesuira ovu, više nego očiglednu, predizbornu zloupotrebu”, dodaju oni.

Prava Crna Gora poručuje DPS-u i onima koji, kako ističu, šalju ulične kabadahije na njihove volontere da su im ovakvi vidovi pritiska džaba.

“Džaba i što se tiče Prave Crne Gore, ali i što se tiće cjelokupne opozicije – jer je ovakva nervoza odraz nemoći na terenu: DPS je svjestan da gubi tlo pod nogama u Podgorici, pa na sve moguće načine pokušavaju da u ovih poslednjih nekoliko dana bezuspješno promijene situaciju na terenu”, zaključuju oni.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorac
Gost
Crnogorac

Kod mene na Koniku Podgorica Ivana Gorana Kovacica pred zadnje parlamentarne izbore troje aktivista Demokrata htjeli su bez moje saglasnosti da anketraju mene o moju porodicu.Morao sam na silu da ih ispratim preko kapije.Takve drskosti,perfidnosti i nekulture kod tih mladih ljudi me iznenađuje.O ovome sam obavijestijo medije samo jedan se oglasio.

Gost
Gost
Gost

A niste vi Milo pa da se neko opterecuje sa vama i da vas napada. Samo mastajte 😀

Bojan
Gost
Bojan

Marka ne zamimaju ovi izbori ja da vam kazem, on se prijavio samo da ti Rusi vide da kao fore radi i on je tu da bi on mogao uzeti novac od njih !

Petar
Gost
Petar

Vi samo zelite medijsku paznju i onda ovako pricate sad, pa idete na ovaj najpodliji nacin do dodjete do medija!

Posmatrac
Gost
Posmatrac

Je li ovo slika kompletnog birackog tijela?

Luka
Gost
Luka

Jeste bice da je sve neko na vas nasrnuo bas na vas koji ste nebitni odje u Podgorici!

Radenko
Gost
Radenko

E pogledajte vi samo ovu bahanaliju od ovih iz “Prave CG”, e komedije, i da nam se pitaju ovo budžovani nesto , e nece!

Bond
Gost
Bond

Ahahahhaha, a kako su smijesni. Kakve fore smisljate ne bi li malo dospjeli u javnost.

Chivas
Gost
Chivas

Ovo se vidi da je cista namjestaljka. Presmijesno

Dana
Gost
Dana

Kakve izmisljotine sto je ovo.

cell
Gost
cell

Napao ih djed, greote ugrozeni su im zivoti bili

Uno , due , tre
Gost
Uno , due , tre

Jaoj , a Lazara ko napade?

Ka@
Gost

Ova partija je toliko nebitna,da ih ni uža rodbina neće glasati. Eo viđećete neće imat ni 100glasova!

Podgoricaaaa
Gost
Podgoricaaaa

Aj Milacicu sa 350glasova ne prosipaj price. Kao prvo covjek se ne preziva Mugosa. I nije iz Dajbaba nego Dahne. Toliko o vasum lazima

Nina
Gost
Nina

Ovaj djed nasrnuo na vas? Aoo, kako ste se odbranili?

Send this to a friend