Društvo

Ambasadora Češke zanimalo kako posluje podgorička Deponija

Ambasador Republike Češke u Podgorici Karel Urban boravio je u službenoj posjeti preduzeću Deponija tokom koje se sastao sa izvršnim direktorom Arsenijem Boljevićem, a cilj posjete je bio da se upozna sa djelatnostima ovoga preduzeća, sagledaju mogućnosti za uspostavljanje saradnje sa nekim od čeških preuzeća iz iste privredne grane, kao i želje za razmjenu tehnologija i iskustava u poslovima deponovanja komunalnog otpada sa srodnim preduzećima iz Češke.

Boljević je istakao da preduzeće Deponija ima jako dobra iskustva sa privrednim subjektima i ekspertima iz Republike Češke i sa zadovoljstvom prihvatio poziv za posjetu delegacije Deponije ovoj državi.

“Visoki gost je od strane direktora Boljevića upoznat sa ostvarenim rezultatima, realizovanim projektima i investicijama koje predstoje ovom preduzeću u skoroj budućnosti. Ambasadora Urbana zanimalo je i koje su obaveze preduzeća Deponija doo u vezi ispunjavanja kriterijuma iz Poglavlja 27 i velikodušno ponudio pomoć i u ovoj sferi”, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Posjeta je završena obilaskom preduzeća tokom koje je Boljević upoznao ambasadora Urbana sa svim sektorima i aktivnostima koje se realizuju u ovom društvu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Cigo sa Konika
Gost
Cigo sa Konika

Kako funkcioniše..Ja ću da vam kažem gospodin Čeh..Pola zapalu a pola bacu nama..

Send this to a friend