Društvo

Amerikanac za novskog dimnjačara mislio da je četnik

Američki vloger Charles Cather koji već nekoliko godina živi u Srbiji, posjetio je ovih dana Crnu Goru, tačnije Herceg Novi i Kotor.

Došao je u Novi, kako kaže, bez nekog određenog plana, na predlog svog studenta. On je u petnaestominutnom  videu prošetao gradom opisujući pratiocima na Youtubu “magični gradić na obali”.

Možda najzanimljiviji dio klipa je kada je od spomenika poznatom novskom dimnjačaru, Njunju, pomislio da je spomenik nekom četniku. Međutim, simpatično je i to da je uspio da pročita ćirilični natpis “Pamtimo naše oriđinale”.

Inače, Charles Cather je vjerovatno najpoznatiji Amerikanac koji živi u Srbiji. Rodni Čikago zamijenio je Novim Sadom, a već nekoliko godina ima svoj Youtube kanal gdje na zanimjiv način opisuje svoj život u Srbiji i otkriva strancima male tajne Srbije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
faust
Gost
faust

Nisu to cetnici, to su ovi dinarci malo zarasli

Grgec
Gost
Grgec

Naravno da je covjek nafilovan. Dovoljno je da procita neki rezimski medij i da pomisli da cetnici po Crnoj Gori i po krovovima setaju.

Vale
Gost
Vale

😂😂😂😂😂 👍👍👍👍

Branko Bulatovi
Gost
Branko Bulatovi

Glupi Amerikanac…

asnusmne
Gost
asnusmne

zasto bi bio glup,ako ne znas da nabrojih sve predsednike usa na dolarskim novcanicama ti si gluplji

budala
Gost
budala

Dobar vic na kraju

Roki
Gost
Roki

Nije glup ko ne zna, nego ko neće da pita.

Insajder
Gost
Insajder

drugim riječima jedna od mnogih budaletina koja se snasla da uzima pare preko youtuba servisa

Neno frizer
Gost
Neno frizer

Vlogercina obicna koja zivi od komentarisanja drugih i za to je i placen i cascen! Ja se ubijem od posla da bih zaradio kao on, a njemu sve lako padne, a nista ne radi. Samo komentarise. E pa i ja cu sad njega da iskomentarisem, neka znaju ljudi ko je i sto je. Obicni besposlicar.

Viqtar
Gost
Viqtar

Ali bi isto volio da imaš duha za ovako nešto, da si imao ideju za ovako nešto i da imaš skrupula da se tome posvetiš pa da i tebi tako panu pare…
Poštedi nas zajedljivog komentara

Neno frizer
Gost
Neno frizer

@Viqtar E ne vala da zivim od dzabalebarenja i nikad nebi no sam vazda i vazda cu od postenog rada. I svoju djecu cu da naucim da ne zive poput ovog besposlicara komentatora jer u ovom nema nista dobro. Svi ga ‘vole’ i cascavaju da ne bi nesto lose napisa o njima. To je lazna ljubav i to mi ne… Više »

Jovanka
Gost
Jovanka

A sto zna on sto su cetnici, a sto dimnjacari…Vloger jedan obicni…

Los ZETA s
Gost
Los ZETA s

On je ko ovi junaci s Cetinja i oni sve Srbe zovu Cetnicima i ako ne znaju za herojska njihova djela

Haj
Gost
Haj

Pa i jesu i oni se uopste ne ljute,no se cak i ponose.

Send this to a friend