Društvo

Bahati vozači na novskom šetalištu uprkos kaznama

Foto: Radio Jadran

Na Šetalištu Pet Danica u Herceg Novom uprkos važećim propisima i prisustvu Komunalne policije, ne jenjava vožnja automobilima i motorima.

Radio Jadran javlja da se u svako doba dana mogu sresti bahati vozači, a saobraćajna promenada aktivna je poslije 9 sati ujutru. Vozači kao da čekaju 8:30 sati da bi dostavljali robu ugostiteljskim i trgovinskim objektima, pa je u tom periodu postalo opasno prolaziti Šetalištem.

Građani se bune, jer u jutarnjim satima odlaze na plažu, roditelji šetaju s bebama u kolicima, a sportisti treniraju, pa često zbog mimoilaženja kombija moraju da silaze na kupališta.

Opštinskom odlukom o regulisanju drumskog saobraćaja u Ulici Obala Nikole Kovačevića u Igalu, zabranjen je saobraćaj za sve vrste motornih vozila.

Takođe, isti vremenski interval predviđen je i za Šetalište na potezu od restorana Galeb u Igalu do Bolnice u Meljinama.

V.d. načelnica Službe Komunalne policije Marija Andrić kaže za Radio Jadran da kazne pišu nesavjesnim vozačima koji krše Odluku i voze mimo predviđenog vremena.

U previđenom terminu, međutim, nema ničeg spornog, jer sva dostavna vozila imaju uredno izdata odobrenja.

8 Komentara na "Bahati vozači na novskom šetalištu uprkos kaznama"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend