Društvo

Bogdanović: Javnost da ne presuđuje bez dokaza, našem članu nacrtana meta

Aleksandar Bogdanović

Generalni sekretar Demokratske partije socijalista Aleksandar Bogdanović večeras je pozvao javnost da ne optužuje i ne presuđuje bez dokaza.

<<<Adžić: Dematujem sve medijske manipulacije koje mi se spočitavaju<<<

On je na Twitteru podijelio izjavu odbornika DPS-a u SO Kotor Danila Adžića, koji je ranije danas demantovao sve medijske navode u vezi sa njegovim navodnim učešćem u skrnavljenju crkve Svetog Nikole u Kotoru.

“Osuđujući svaki primjer vandalizma i skrnavljenja, pozivamo javnost da ne optužuje i ne presuđuje bez dokaza. Našem članu je upravo na taj način nacrtana meta, pa preporučujem pažnji i to što on ima da kaže”, naveo je Bogdanović.

Podsjećamo, Adžić je ranije saopštio da neopravdano proživljava velike neprijatnosti, te da ga optužbe koje mu se stavljaju na teret pogađaju ga kao čovjeka, kao sportistu i kao Kotoranina.

“Još jednom želim da ponovim da naslovi i tekstovi u kojima se spominjem ovih dana, ne odgovaraju istini i predstavljaju bezočnu manipulaciju javnim mnjenjem. Nedjela koja mi se spočitavaju ne bih nikada sebi dopustio, iz poštovanja prema sopstvenom dignitetu, svojoj porodici, sportu kojim se bavim, crkvi u kojoj sam kršten, prema mom Kotoru i lokalnom parlamentu čiji sam član”, poručio je Adžić.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
BogStringerBell
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
StringerBell
Gost
StringerBell

Osudjujete li vi gospodine Bogdanovicu uriniranje na bogomolju?

Bog
Gost
Bog

Nije njegovo da sudi. Onaj odozgo će da sudi svima.

Send this to a friend