Društvo

Čistoća nabavlja polupodzemne kontejnere vrijedne 150.000 eura

Gradsko preduzeće Čistoća u petak je objavilo otvoreni postupak za nabavku polupodzemnih kontejnera sa montažom u procijenjenoj vrijednosti od 150.000 eura, koja se finansiraju iz budžeta Glavnog grada.

“Planirana je nabavka 5 polupodzemnih kontejnera od 3 m3 sa montažom, jednog polupodzemnog kontejnera sa pratećom opremom zapremine 5 m³ za odvojeno odlaganje otpada sa montažom, kao i 25 komada polupodzemnih kontejnera od 5 m3 sa montažom”, saopšteno je iz podgoričke Čistoće.

Ponude se predaju radnim danima od 7 do 15 sati, zaključno sa 10.martom 2020.godine do 10 sati.

Ponude se mogu predati neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi Zetskih vladara broj 4 i preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresi Zetskih vladara broj 4.

“Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem potpisanim od strane ovlašćenog lica, održaće se dana 10.marta 2020. godine u 11.00 sati, u prostorijama „Čistoća” na adresi Zetskih vladara broj 4. Odluka o izboru najpovoljnije ponude donijeće se u roku od 30 dana od dana javnog otvaranja ponuda”, navodi se u saopštenju.

4

avatar
1000
1
3
0
 
4
Ana21.majRukometasmarko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
marko
Gost
marko

Postoji li ijedan drugi grad osim Podgorica u CG.

Rukometas
Gost
Rukometas

Isto se pitam Marko, svaka cast za komentar

21.maj
Gost
21.maj

Pa cijela Crna Gora se sjatila u Podgoricu…. Nazalost….

Ana
Gost
Ana

Razvijamo śever preko Siti kvarta

Send this to a friend