Društvo

Crnogorska zastava ponovo se vijori na Domu zdravlja u Bloku V i na Starom Aerodromu

Foto: Gradski portal

Na Domu zdravlja u podgoričkom Bloku V i na Starom Aerodromu ponovo se vijori crnogorska zastava na jarbolima.

“Vratili smo ih u Bloku V i na Starom aerodromu”, potvrdio je u izjavi za Gradski radio PR Domova zdravlja Dušan Slijepčević.

Na određenim lokacijama, međutim, zastave još nijesu vraćene.

“Još njesmo uspjeli vratiti zastave na nekoliko lokacija zbog nedostupnosti dijela koji treba rekonstruisati da bi se jarbol postavio. Nastavljamo sa popravkama i osposobljavanjem jarbola”, kazao je Slijepćević.

Foto: Gradski portal

Prethodnih dana pojavile su se fotografije na kojima se moglo vidjeti da na pojedinim domovima zdravlja u Podgorici nije bilo crnogorske zastave, zbog kako je objašnjeno tehničkih problema.

Gradonačelnik Ivan Vuković na svom Facebook profilu nedavno je naveo da zanemarijući političku ostrašćenost direktora Doma zdravlja Podgorica, Glavni grad nudi tehničku pomoć u cilju popravke jarbola.

Slijepčević, međutim, ističe da pomoć ne prihvataju putem društvenih mreža, i da se kao institucija ne bave medijskom analizom.

“Mi nismo imali nikakvu ponudu od Glavnog grada ili gradonačelnika. Ne možemo tretirati ponudom nešto što se pojavi putem medija ili društvenih mreža”, kaže Slijepčević.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Dadathcc
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dada
Gost
Dada

Da,bitno je,jer se dom zdravlja nakazi u Crnoj Gori koja ima svoju zastavu

thcc
Gost
thcc

je li to toliko bitno?

Send this to a friend