Društvo

Dom zdravlja Bar poziva pacijente na moralnost i dobrotu

Razumijemo da građani – pacijenti čekaju u Covid Centru i da samim tim to kod njih izaziva nestrpljenje, ali ih pozivamo na moralnost i dobrotu, te da ukoliko vide da neko u lošijem stanju od njih čeka red iza njih, pristojno bi bilo takvu osobu pustiti prije na pregled, saopštili su iz barskog Doma zdravlja.

“Pandemija korona virusom već predstavlja hroničan stres. Opasan virus uglavnom je van naše kontrole, izuzev individualne zaštite koja je svima dobro poznata. Zato preporučujemo da se okrenemo ka sebi, ka sopstvenoj ličnosti. Situacija samim postojanjem pandemije koja je fluktuirajućeg toka nije dobra, ali vjerujemo da nas mogu spasiti dobrota, ljubav, strpljenje i pristojnost”, stoji u saopštenju koje potpisuje Menadžment JZU DZ Bar.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
mjestaninDuklja_MN
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mjestanin
Gost
mjestanin

Hahahahahah… Ovo je komedija. Pa poziva se narod evo mjesecima da postuje mjere pa je stanje sve gore. Kad ova nova vlada shvati da se ne smije oslanjati na pojedinca nego da je sve u njihovim rukama mozda i postignemo nesto

Duklja_MN
Gost
Duklja_MN

Znaci jedina mjera koja im pada na pamet da bolesnici koji satima cekaju red propuste jos nekog i tako jos duze cekaju. Kako ste se toga sjetili?

Send this to a friend