Društvo

FOTO: Kad Emilo prošeta biciklističkom stazom

Poslanik Demokratskog fronta Emilo Labudović iskoristio je lijepe dane u Podgorici za šetnju.

Ima, međutim, onih koji su primijetili da se Labudović, umjesto putem predviđenim za pješake, prošetao biciklističkom stazom.

Trenerku ima, ali mu za to fali biciklo.

Ove fotografije su objavljene na Facebook stranici NVO Biciklo.me.

:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI
Martin
Gost

Ima biciklo… Srbi zbore da Emilijo ima biciklo?

ana
Gost
neka šeta. ja sam prije 3 dana prolazila pored skupštine i vidjela kako šetaju dva policajca u novim uniformama odn. imaju novi imidž i pitala sam ih.. koliko bi me kaznili ako idem ,, BICIKLJISTIČKOM STAZOM.. odgovorili su mi da nemaju pojma
grgazlatoper
Gost

Ma, nemam ništa protiv čovjeka, u ovom primjeru može to biti bilo koji, ali je autorova ideja i poruka duhovita i simpatična. Mislim, inače, da nam fali ideja i vedrijeg duha. Zaboravili smo da živimo, kako god na nam je, idealnog ionako nema. Prepuni smo nekakvog nesuvislog inata. Pobogu, kao da imamo po tri vijeka…

gost
Gost
Da, ni meni se nikako on ne svidja, ali ne mozemo ga odmah napadati. Recimo, mozda je bila ovakva situacija: 3 osobe mu idu u susret, jedna do druge (Smogovci lite edition 😀 ) I da bi se mimoisao, on prelazi preko biciklisticke staze, a ovi ga slikaju. Bicikala ionako nema na stazi, tako da mu je manevar ispravan i… Više »
Kobi
Gost

Sto mu nijeste nacrtali dječije biciklo.

Goku
Gost

Mozda je slijep?

Budimo realni
Gost

Ne volim ovog čovjeka ali vi nije fora.

Drpljanin
Gost

Zato on i nosi pištolj,ako ga pojure,da pripuca na policiju,a ne bi mu bilo prvi put

cicko
Gost

kako li odmah navalimo sa osudama,a masa se ljudi zamisli i nesvjesno pređe na stazu. Sa slike se ne vidi jel čoek nekulturan ili samo zamišljen ali lijepo je viđeti da od dva izbora vazda odaberemo najmalicijozniji. Bravo za naš narod.

horny
Gost

šokantno

Mrkulin
Gost

Covjek ne seta nego prelazi stazu pa se vi sokirajte i zovite hitnu…

wpDiscuz

Send this to a friend