Društvo

Građani i preduzeća Deponiji dužni pet miliona

Arsenije Boljević

Po osnovu izvršenih usluga deponovanja komunalnog otpada na deponiji Livade na dan 31. maj 2018. godine potraživanja preduzeća Deponija, od pravnih lica iznose 2.591,029 eura, a od fizičkih lica 2.147,443 eura.

Kako ja saopštio Arsenije Boljević, izvršni direktor Deponije, na sanitarnoj deponiji Livade u Podgorici deponuje se komunalni otpad iz Podgorice, Danilovgrada, Plužina i Cetinja.

On je napomenuo i da shodno ugovoru o poslovnoj saradnji, preduzeće Čistoća vrši naplatu potraživanja od fizičkih lica u ime i za račun Deponije.

!Naplata potraživanja po osnovu deponovanja komunalnog otpada od pravnih lica je na planiranom nivou i u potpunosti zadovoljava očekivani nivo. Prema pravnim licima koja imaju tri neizmirena računa Deponija preduzme preventivne mjere tj. opomene i po tom osnovu je od pravnih lica naplaćeno 115.867,93 euraduga. U zavisnosti od visine duga sprovodi se postupak naplate potraživanja podnošenjem preddoga za izvršenje. U periodu od 1. do 31. maja pokrenut je veći broj predloga za izvršenje”, kazao je Boljević.

Kako je pojasnio, svim pravnim licima je data mogućnost da, usled nemogućnosti izmirenja duga u cjelosti zbog problema u poslovanju, dug mogu otplatiti na više mjesečnih rata uz obavezu plaćanja tekućih mjesečnih računa. Broj rata i njihov iznos zavisi od ukupnog duga i visine mjesečnog računa za deponovanje komunalnog otpada-kazao je Boljević.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
crnogorac
Gost
crnogorac

ovi sto ga ogovaraju su vjerovatno iskompleksirani radnici (neradnici)

Avdija
Gost
Avdija

A vidji mu stajling, kao da je CEO General Motorsa a ne upravnik deponije…

Sonja
Gost
Sonja

Stucnost je pokaza I u parking servis

Sonja
Gost
Sonja

stucan pokaza se u parking servis

bivsi radnik
Gost
bivsi radnik

deponija je vise zaradila nego svi otpadi rashodovanih vozila ali ispod ruke naravno… koliko ste prodali djelova od onih vozila koja ste uzeli od policije koliko ste prodali defendera i kome.. dje su vam oni pincgueri bijeli, , razni policajcima ste ih prodali koji ih voze i naravno registrovane.. dje vam je 29 fordovih explorera.. a dje su djelovi jos… Više »

ddsd
Gost
ddsd

Zar nije ovo drugar Vesovica, mnogo strucan momak

Enigma
Gost
Enigma

Kako je ovo dobar momak, nadam se da će ga Migo povesti sa sobom kao sto ga je i doveo da ne truje stanovnike Konika paljenjem smećaaaaa

Send this to a friend