Društvo

Herceg Novi: Saobraćaj zabranjen zbog karnevala, građani da pomjere automobile

Kroz Igalo i Herceg Novi sjutra će saobraćaj biti privremeno zabranjen za sve automobile zbog Praznika mimoze.

Tako će saobraćaj biti zabranjen od 16 do 18.30 sati u ulicama Sava Ilića i Njegoševoj, na potezu od raskrsnice Pete crnogorske brigade i Sava Ilića (bivši hotel Tamaris) do raskrsnice Njegoševe i Save Kovačevića ( picerija Touch)

Najavljeno je i da će saobraćaj biti zabranjen od 16 sati 23. marta do 01 sat ujutro 24. marta na potezu od raskrsnice Pete crnogorske brigade i Sava Ilića ( Tamaris) do raskrsnice Njegoševe i Mića Vavića (zgrada Novljanka).

Iz Službe komunalne policije i inspekcijskog nadzora su apelovali na građane da pomjere svoje automobile sa parkirališta u Njegoševoj i Ulici Sava Ilića, radi nesmetanog i bezbjednog defilea karnevalskih grupa sa oko 400 učesnika.

Kako objašnjavaju, važno je da građani svoja vozila pomjere sa parkinga od 13 sati iz Njegoševe ulice, na potezu od Galeba“do Bife Beograda i od 14 sati iz Ulice Sava Ilića, od nekadašnjeg Tamarisa do Galeba.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Haj
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Haj
Gost
Haj

Tuga i zalost zbog zene sa nanogicom,koji haos prave,sta uradise od mediteranskog praznika.Turbo folk na tapetu,a postari se u jadu zabavise djeleci koverte sa prijetnjama za naplatu poreza i drugih dazbina da bi se platila “pevaljka”sa kriminalnim radnjama.

Send this to a friend