Društvo

IDEA kao dodatnu mjeru zaštite u prodavnicama postavlja pleksiglas pregrade

U svim IDEA prodavnicama postavljaju se providne pleksiglas pregrade na kasama, kao dodatna mjera zaštite potrošača i zaposlenih od širenja virusa.

Kompanija Mercator-CG, u sklopu koje posluju IDEA prodavnice, saopštila je danas da je donijela tu odluku sa ciljem da obezbijedi veću sigurnost i bezbjednost kako svojih zaposlenih, tako i kupaca i na taj način olakša poštovanje socijalne distance i dodatno doprinese sprečavanju širenja koronavirusa u Crnoj Gori.

“Pored propisanih mjera zaštite koje sprovodimo u svim IDEA prodavnicama, odlučili smo smo se na ovu dodatnu mjeru da bismo zaštitili kako svoje zaposlene, tako i potrošače. To je ujedno naš način da na djelu pokažemo svu posvećenost zaštiti zdravlja svih nas. Zahvalni smo potrošačima što imaju povjerenja u nas i što zajedno brinemo jedni o drugima“, saopštili su iz kompanije Mercator-CG.

Dodaju da se u svim IDEA prodavnicama sprovode sve propisane mjere, pa su, između ostalog, postavljene naljepnice na udaljenosti dva metra, kako bi se potrošači brže orijentisali. Takođe, na ulazu su postavljeni i dozeri sa sredstvima za dezinfekciju ruku, a u svim prodavnicama definisan je i broj potrošača koji, u zavisnosti od kvadrature objekta, može biti u isto vrijeme unutra.

13

avatar
1000
13
0
0
 
13
Budimo realnimilenaNoviЈвјцNermana Kankara
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Bravo! Ove žene zaista treba zaštititi.

milena
Gost
milena

Bolje da ste cijene sveli na trzisne a ne kg pirinca vam je skoro 4 eura.

Novi
Gost
Novi

Mogli su voli idea i lakovic donirat jedno 50 aspiratora ako je iko profitirao oni su

Јвјц
Gost
Јвјц

To ce ih spasit

Nermana Kankara
Gost
Nermana Kankara

Bilo bi bolje da nisu podizali cijene. Tako da su mogli kupiti pleksiglas i mnogo vise. I kod njih nema nikog ko ce da pomogne gradjanima da ne prave guzvu u prodavnici i da prave odstojanje jedno od drugih.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

ovoj bi kasirki oprostio ako bi me zarazila.

Samo predlog
Gost
Samo predlog

To treba i u bankama i poštama i svim drugim šalterima koji rade. Nema veze kako izgleda, samo je bitno da kapljice lete na plastiku a ne na čovjeka iza šaltera.

Nata
Gost
Nata

A korpe hoce li se dezinfikovati, ili da se podjele rukavice i kupcima…

👏👏👏👏👏👏
Gost
👏👏👏👏👏👏

Ajmo da organizujemo da aplaudiramo i radnicama u prodavnicama. Mislim da su one itekako zasluzile. A i da im se ne penjemo na glavu dok nas usluzuju, i da im tezinjamo. Nije ni njima lako. Barem budimo pristojni i upitimo im koju lijepu rijec.

Marko
Gost
Marko

A ako hocu sam karticu da stavim na terminal jer je paypass?

1995
Gost
1995

Bravo, treba misliti i na te ljude koji svoje zivote izlazu jednako isto koliko i doktori!

Ja sam
Gost
Ja sam

I u Nasem diskontu! Bravo!

Ana
Gost
Ana

U Arominim prodavnicama radnice nemaju maske.neke čak ni rukavice

Send this to a friend