Društvo

Jelke na dva podgorička trga

Ilustracija, foto: Pixabay

Počelo je tradicionalno kićenje grada u susret novogodišnjim praznicima. Iz preduzeća Komunalne usluge navode da će novogodišnje jelke biti postavljene na centralnom gradskom trgu i na Rimskom trgu. Takođe, biće ukrašeni gradske ulice, bulevari, kružni tokovi, kao i opštine u okviru glavnog grada.

“Budući da će za dane praznika na glavnom gradskom trgu biti organizovan novogodišnji bazar sa kulturno-umjetničkim i dječjim programom, poseban akcenat ćemo staviti na taj dio grada, kako bi novogodišnja dekoracija pratila planirani program. Planiramo da se svečana rasvjeta namontira do 19. decembra, a ukrasi će krasiti Podgoricu do 15. januara naredne godine, kada će početi demontaža u skladu sa obimom posla i vremenskim prilikama”, saopštili su iz Komunalnih usluga.

Preduzeće apeluje na sve privredne subjekte da učestvuju u kićenju, tako što će ispred svojih objekata okititi javne površine, a samim tim doprinijeti ljepšem izgledu grada. Komunalne usluge će im pružiti neophodnu tehničku logistiku.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
U boga se nadam
Gost
U boga se nadam

Nadamo se da nijesu posjekli 2 drveta radi kratke zabave?!

neman
Gost
neman

A nista li se ne moze ugoditi nasem narodu i jos naravno i kad su jelke u pitanju pravi se i tu podjela komentarima. MOZE LI ISTA PROCI BEZ SRPSKOG I CRNOGORSKOG?!!!! Nek slavi ko slavi, nek ne slavi ko ne slavi, pustite vise podjele, zamislite se od cega i kako se zivi i ko je kriv za to a… Više »

NekoTamo
Gost
NekoTamo

Mogli ste bačit jenu i ovamo na Konik ili Stari ili Zabjelo. I to je Podgorica ne samo centar Vektra i Delta City

veki
Gost
veki

što je ti ne doneseš iz kraja odakle si doselio u Podgoricu

Roki
Gost
Roki

Zato što neće da ugrožava prirodu, no je ti donesi okle su tvoji šljegli.

Vodolija
Gost
Vodolija

Samo naprijed!
Bice naš grad kao svjetske metropole.
Hvala svima koji se angažuju.

Neko tamo
Gost
Neko tamo

Da, biće kao svjestka metropola, prije 40 godina

Vukovic M.
Gost
Vukovic M.

Jedna je Crnogorska ,a jedna Srpska..
Ufff

Podgorica10
Gost
Podgorica10

bravo !!!

Send this to a friend