Društvo

Kolone na putu Podgorica-Danilovgrad, vraćeno oko 50 osoba

Oko 50 osoba vraćeno je prethodnih dana u mjesto prebivališta jer kod sebe nijesu imali odgovarajuće potvrde na putu Danilovgrad-Podgorica, kazala je Sanja Šćepanović iz Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad. Ona je istakla da zbog pojačanih kontrola u toj opštini, kao i Podgorici i Nikšiću prolazak preko alternativnih puteva bez potrebnog dokumenta je nemoguć.

Juče su vozila na putu podgorica- Danilovgrad u koloni stajala i do sat i po. Šćepanović objašnjava da stupanjem na snagu novih mjera službenici Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad kontrolišu sve učesnike u saobraćaju kako na ulazu, tako i na izlazu iz grada i iz tog razloga su se stvarale kolone vozila i dolazilo je do zastoja u saobraćaju.

“Prethodnih dana bilo je oko 50 lica koja nijesu imala odgovarajuće potvrde i sva ta lica su vraćena u mjesto prebivališta, odnosno, nije im dozvoljen  izlaz, ulaz u grad“, kazala je Šćepanović u Jutarnjem programu TVCG.

Bez obzira što Danilovgrad nije zaključan, ona objašnjava da građani koji  izlaze iz tog grada moraju imati odgovarajuće potvrde, jer bez njih ne ostvaruju pravo da se kreću u međugradskom saobraćaju.

“U Spužu se nalazi jedan punkt,  u opštinama Podgorica i Nikšić postoje dva punkta tako da je prelazak preko alternativnih puteva smanjen, odnosno isključen“, kazala je ona.

Istakla je da osobe koje vrše ljekarske preglede moraju imati uput izabranog ljekara i sa tim papirom mogu ući u Danilovgrad i izaći iz Opštine.

10

avatar
1000
8
2
0
 
10
Draganmala murtenicaJa.MaršalJa licno
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
mala murtenica
Gost
mala murtenica

Dok su popovi sirili zarazu i litijali , nihesu ih kontrolisali.
Sad popovi komaduju i kontrola rigorozna.

Ja.
Gost
Ja.

Mogu li ja iz Crmnice otic na skijanje ?molim odg.jer meni mjere nijesu jasne.

Ja licno
Gost
Ja licno

Potvrde se izdaju šakom i kapom uzmes potvrdu i ides u Deltu.poslodavac mora da garantuje naa kojublokaciju neko ide i sta radi
A tek samostalni djelatnici što sibaju i setaku dje oce bez ikakve potrebe. Advikat ,mala privreda sam sebi udara pečat i ide do Bara na kafu,do djevojke u Tivat. 30% su setači bez ikakve potrebe

Strpljen-spašen
Gost
Strpljen-spašen

Dajte, ljudi, smirite se i strpite mjesec dana. Jeste, ona je odbila vakcine, jeste, mjere se do sada nisu kontrolisale, ali bolest ne pita. Malo strpljenja, da saniramo ogromne greške trenutnih vlasti i izađemo iz ovog ludila. Lično, mogu sebi da napišem potvrdu, ali mi ne pada na pamet.

Kim
Gost
Kim

Kao u ’41

Zex
Gost
Zex

Važe li potvrde iz Manastira?

Maršal
Gost
Maršal

Hahahaha

Yupi
Gost
Yupi

Odje neko nije normalan…dje pise u novim mjerama da stanovnici nezakljucanih gradova ne smiju da idu iz grada?

Dragan
Gost
Dragan

Potpuno si u pravu, ne pise nidje.
Kazu, trazi potvrdu u policiji, u policiji kazu mi ne izdajemo potvrde, a i ne trebaju za gradjane nezakljucanih gradova, a sa punktova vracaju ljude.

Dada
Gost
Dada

Eee samo neka ste zdravo. Bravuśani.

Send this to a friend