Društvo

Komnenović se vakcinisao, pozvao građane da učine isto

Komnenović (Radio Tivat)

Masovna vakcinacija u Tivtu je počela jutros, a u Dom zdravlja stiglo je 2400 kineskih Sinofarm vakcina, što prema riječima predsjednika opštine Željka Komnenovića zadovoljava potrebe tog grada. Komnenović je jutros prvi primio vakcinu.

„Ovo je borba za ekonomiju i turističku sezonu. Ukoliko u najkraćem roku ne izvršimo imunizaciju, dovodimo u pitanje i turističku sezonu i privredni rast koji je u nekoj mjeri zabilježen tokom prazničnih dana. Napravljeni su optimalni uslovi u sali DTV Partizan, vakcinacija brzo ide, procedure su sasvim jasne. Molim sve sugrađane da se odazovu vakcinaciji, nije potrebno zakazivanje, kako bi se što prije vratili normalnom životu, uslovima rada i poslovanju”, rekao je Komnenović.

Punktovi će raditi u dvije smjene, od 8-20 časova, a angažovano je osam ljekara. Građanima je dostupna vakcina Sinofarm, a iz Doma zdravlja su pozvali građane koji trebaju primiti revakcinu AstraZenekom da se jave u DTV Partizan bez zakazivanja.

“Zbog masovne vakcinacije, ove sedmice neće raditi fizikalna terapija, savjetovališta i patronaža za novorođenčad, centar za plućne bolesti kao ni ginekologija”, istakli su iz Doma zdravlja.

 

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Libero7
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Libero7
Gost
Libero7

Nepoznat si u gradu u kome zivis.

Send this to a friend